Carnea se trece prin masina de tocat carne impreuna cu usturoi iar la sfarsit se toaca ardeiii curatati de seminte si se pun separat intr-o farfurie;intr-un vas mare,se amesteca totul,ardei se pune cate putin dupa gust,sare putin mai multa pentru ca altfel riscati sa se strice,apoi se framanta aceasta carne ca si aluatul de cozonac sa se imbibe cu toate aromele,adaugand cate putin vin;cat timp se odihneste carnea,se pregatesc cateva chiftelute,se pun in tigaie,astfel stim daca mai trebuie adaugat ceva.
La masina de tocat se monteaza palnia de umplut carnati si se umplu intestinele pana se termina carnea;se pun carnatii sa se usuce la curenti de aer,apoi se depoziteaza in frigider sau la congelator iar cine are posibilitate,se pastreaza mai bine afumati
Sfatul meu pentru persoanele care doresc sa tina carnati mai mult timp;pe o folie de aluminiu se pun cate 4carnati(pentru o persoana),se infasoara ca un pachetel,apoi intr-o punga din plastic si vor tine la congelator fara sa-si piarda culoarea sau gustul cateva luni bune.
Aceasta reteta o pregatesc in fiecare an de Craciun si este reteta mostenita de la tatal meu,fara nici un alt condiment,decat sare,ardei iute,usturoi si cimbru!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii