Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion si se tin in apa cu sare si putin otet cateva minute,dupa care se clatesc si se scurg bine de surplusul de apa.
Carnea de porc se spala,se curata de pielite si se trece prin masina de tocat carne.
Se condimenteaza si sareaza ,se adauga usturoi dupa gust, ardeiul iute,se adauga putin ulei ,un pic de apa minerala si se amesteca bine…Eu tin compozitia cateva ore la frigider inainte de a folosi la umplerea carnatilor.
Compozitia obtinuta se introduce in mate cu ajutorul tubului special pentru umplerea carnatilor,montat la masina de tocat..
Dupa ce s-au umplut matele se leaga bine la capete ,se formeaza carnatii prin rasucire si se pun pentru 2-3 la zvantat la aer rece.Dupa ce s-au zvantat,s-au uscat se pot praji,se pot prepara pe gratar sau la cuptor sau chiar se pot afuma...
Carnatii se pot pastra foarte bine in pungulite la congelator si se scot ori de cate ori cand aveti nevoie…
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii