Incepem prin a spala carnea foarte bine. Eu, in prealabil, am tinut-o in apa rece pentru a se mai elimina din sange. Intr-o tava asezam cartofii taiati pe lung, morcovii curatati, carnea de porc si ceapa taiata rondele. Adaugam 2 cani de apa, sare, piper si introducem la cuptor. Cand carnea e aproape facuta, facem un sos din cei 2 catei pisati, zeama din tava si 2-3 linguri de bulion de rosii. Acest sos il turnam incercand sa-l distribuim in toata tava. Lasam la cuptor pana cand carnea este gata. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii