Carne de porc la Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Carne de porc la Crock Pot

Ingrediente

  • 4 bucati de carne de porc taiate cam de 2 cm grosime
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita zahar (eventual brun)
  • 1 lingurita amidon de porumb/cartofi
  • 1/4 pahar de vin rosu
  • 2 pahare de supa de pui (sau vita)
  • 1 frunza de dafin
  • cateva frunze de busuioc
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune sare si piper pe bucatile de carne, iar apoi se pun intr-o tigaie incinsa, impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Se prajesc 3-4 min pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie si se pune un prosop peste ele, pt a se pastra calde. In grasimea ramasa in tigaie se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pana cand isi schimba culoarea in auriu. Adaugati usturoiul pisat si mai caliti pt un minut. Adaugati vinul si amestecati bine, pt a se desprinde bucatile de prajeala ramase pe fundul tigaii. Se adauga zaharul si se amesteca din nou. Dizolvati amidonul de porumb/cartofi in supa de pui/vita rece si adaugati peste sos. Lasati sa fiarba pana cand da in clocot. Acum sosul trebuie sa fie ingrosat.

Adaugati bucatile de carne de porc prajite in Slow Cooker, impreuna cu sosul lasat de carne in farfurie, adaugati amestecul de vin, peste carne, si adaugati cateva fire de patrunjel tocat marunt si cateva frunze de busuioc, precum si frunza de dafin. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se pune capacul bine si se lasa pe High pt 4 ore sau pe Low pt 7 ore.

Mancarea se serveste cu piure de cartofi/conopida sau orez, alaturi de cateva muraturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise