Carne de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Carne de pui cu smantana

Ingrediente

  • -1 pui de circa 1,5 kg.,
  • -3-4 cepe,
  • -1 pastarnac,
  • -1 morcov,
  • -4-5 cartofi,
  • -2 linguri de faina,
  • -500 gr.smantana dulce,
  • -4 linguri de ulei,
  • -sare dupa gust,
  • -1 lingurita tarhon,
  • -1 lingurita oregano.

Mod de preparare

-Se curata ceapa,se toaca si se undeste,se adauga peste ea morcovul ras, pastarnacul tocat marunut si se undesc pret de cateva minute,cat sa lase putina culoare de la legume si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga carnea si se inabusa pana isi schimba culoarea.Se adauga apa,sare,cartofii,oregano,tarhonul si se fierbe totul la foc potrivit.Cand totul este fiert se pune intr-un vas faina, putina apa si se mixeaza,se ia cu polonicul supa din oala si se adauga peste faina mixand mereu sa nu se faca cocoloase,pana se obtine un sos se ce va turna in oala si se amesteca usor pret de cateva minute,apoi se opreste focul.La vreo 5 minute dupa ce se opreste focul se adauga smantana,asa sa nu se taie si sa capete aspect neplacut.Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise