autor:

zuzik

» » Mancaruri cu carne

Carne de pui la cuptor

Autor: zuzik (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zuzik (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2010

Ingrediente
1 pulpa de pui, 3-4 cartofi, 1 ceapa mare, 1capatana usturoi, 300ml bere, ulei de masline, condimente pentru carne de pui, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se unge un vas de yena cu ulei de masline ,se aseaza pulpa taiata si condimentata , se curata si se taie in cuburi cartofii,ceapa felii ,usturoiu bucati si se adauga peste carne,si condimentele .se mai adauga putin ulei de maslina pana sa intre la cuptor .se lasa la foc mediu ,dupa 5-10min se scoate vasul se intoarce carnea si se adauga 150ml bere. Dupa 15 min cand berea a scazut se scoate iar se intoarce carnea si se adauga si restu de bere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

-Se spală bine carnea (aripioarele, în cazul meu) și se taie, porționându-se după

25 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Dam cartofii, telina si morcovii pe razatoarea mica, tocam patrunjelul marunt, ardeiul gras si ceapa. Curatam

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O friptura tare gustoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Iese o mancarica de o persoana buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1capatana usturoi
  • 300ml bere
  • ulei de masline
  • condimente pentru carne de pui
  • sare,piper

Raporteaza reteta

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O friptura tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Surpriza toscana