Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,
Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,
Bucatile de carne se condimenteaza bine cu amestecul de usturoi si ierburi, Se toarna cana de vin si se amesteca putin cat sa patrunda vinul in fiecare bucata de carne,
O poza mai de aproape sa se vada ce bine arata,si are un miros super,
Se imbraca in folie transparenta si se lasa cateva zile la marinat in frigider.
Se rumenesc bine pe ambele parti,
Am servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti,
Carnea a iesit foarte frageda si foarte buna la gust,
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii