Ingrediente
6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.
Dificultate: Medie | Timp: 2h 20 min
8 voturi
Ingrediente
6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.
Dificultate: Medie | Timp: 2h 20 min
8 voturi
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.
panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
dar unde gasesti carne de taur ?se spune ca este mai buna decat cea de vaca.
Silvia , 08 februarie 2010
Cred ca e gustoasa mancarea.Dar de unde luam carne de taur?Cred ca poate fi si manzat,nu?
Medie
2h 20 min
8 voturi
Alice85 (Chef de cuisine)
Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Apetisant
Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Multam fain :))
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
O bunatate...
flori de piatra , 08 februarie 2010
Cred ca este f. gustos ce ai preparat tu acolo.