Se pun in vasul ceramic supa, ceapa taiata felii si condimentele. Carnea (fara grasime) se taie in felii, se pune peste ceapa, se adauga sucul de portocale si de lime, usturoi si ardei iute. Se pune capacul, se seteaza aparatul pe high pentru 6 ore. Daca feliile sunt mai groase este posibil sa mai fie nevoie sa fie pregatita inca 30 minute. Dupa ce a fost pregatita se taie carnea fasii mici si se muta intr-un vas termorezistent. Se pun 2 -3 linguri din supa in care s-a gatit si se da la cuptor 15 minute la 200°C. Se pun bucatele de carne peste tortilla, ceapa si coriandru, apoi putin suc de limette.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii