Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cescuta de vin, ulei si condimente. Se dau la cuptor aproximativ 20 min. Cand sunt gata se scot scobitorile.
Cartofi: Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curate de coaja, se taie rondele groase de 1 centimetru, se condimenteaza cu sare si boia si se prajesc in ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii