Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in ulei – se adauga putina apa. Cand ceapa e gata se adauga bulionul si piperul.
Cartofii se scurg de apa si se amesteca cu ceapa. Se amesteca bine, dar fara a sfarama cartofii in totalitate.
Se pot consuma ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii