1.Se spală cartofii și se taie felii mari
2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari
3.Se pisează usturoiul
4.Se pisează boabele de piper și se aleg frunzele de cimbru
5.Se încălzeşte cuptorul la 220 C
6.Se unge cu ulei un vas de copt și se pun cartofii și ceapa. Se presară cimbru , piper şi usturoi si se amesteca totul cu untul moale si se adauga un pic de apa, cca un pahar.
7.Se da vasul la cuptor timp de 50 minute
8.Scoateţi cartofii și serviţi cu plăcere alaturi de muraturi, salate etc
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu