Cartofi copti cu cimbru

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cartofi copti cu cimbru

Ingrediente

  • - 8 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 3 căţei usturoi
  • - 100 g unt
  • - 2 crenguţe cimbru sau o lingurita rasa de cimbru uscat
  • - piper negru boabe
  • - sare

Mod de preparare

1.Se spală cartofii și se taie felii mari

2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari

3.Se pisează usturoiul

4.Se pisează boabele de piper și se aleg frunzele de cimbru

5.Se încălzeşte cuptorul la 220 C

6.Se unge cu ulei un vas de copt și se pun cartofii și ceapa. Se presară cimbru , piper şi usturoi si se amesteca totul cu untul moale si se adauga un pic de apa, cca un pahar.

7.Se da vasul la cuptor timp de 50 minute

8.Scoateţi cartofii și serviţi cu plăcere alaturi de muraturi, salate etc

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni