Reteta postata pe: 10 iunie 2008
Ingrediente
250-300 grame carne tocata, 1 ceapa rosie, 1-2 morcovi, 100-150 grame ciuperci, 6-8 cartofi, sare, piper, ulei, pasta de rosii, busuioc, lapte, margarina
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile taiate marunt sau felii subtiri, condimentam cu sare, piper, o lingurita pasta de rosii. Cand e aproape gata presaram si busuioc. Intre timp fierbem si morcovii.
Din cartofi facem piure cu putin lapte si margarina.
Intr-un vas termorezistent asezam morcovii taiati felii, deasupra carnea , apoi acoperim cu piureul. Punem in cuptor 10 minute, apoi taiem cuburi si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Anul acesta, în loc de drob am ales acest aperitiv satios.
Acest mușuroi de cârtiță,
0 voturi
0 comentarii
1h 50 min
Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Carnea tocata se pune la calit. Razuim branza
3 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate