Reteta postata pe: 28 martie 2009
Ingrediente
1 kg cartofi, 200g cas de vaca, 200g smantana, 2 oua, sare, piper, putina margarina, marar
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Intre timp se prepara branza, astfel: cele 2 oua se bat bine cu putina sare, se adauga casul, smantana, sarea(daca mai este necesar) si mararul si se amesteca pana devine o compozitie omogena. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas jena se tapeteaza peretii cu margarina , se adauga un strat de cartofi apoi un strat de amestec de branza, continuand cu alt strat de cartofi, iar ultimul strat sa fie de branza. Se da la cuptor 20 minute, pana se formeaza o crusta aurie deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU CAS LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii curatati, spalati, se taie felii, se sareaza se aseaza intrun vas rezistent pt cuptor,
2 voturi
0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.
Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o
13 voturi
6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mac myra (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010
Bun,bun,bun.....
cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
Nu am incercat cu cas, merita incercat.