Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele. Cascavalul se da pe razatoare, frunzele de patrunjel se toaca marunt (se impart in trei portii). Costita se taie bucatele mici si se pune in tigaie la prajit, se adauga sare si piper dupa gust. Nu se mai pune ulei deoarece va lasa aceasta grasimea necesara.
Luam o tava de friptura si o ungem bine cu grasimea lasata de costita si incepem asamblarea:
Un rand de cartofi , taiati felii, jumatate din costita prajita,rondelele de oua si una portie patrunjel, apoi continuam dinnou cu cartofi felii , costita ramasa, iaurtul si a doua portie patrunjel.
Deasupra, acoperim cu cascaval ras, patrunjelul ramas si untul taiat bucatele.
Se pune la cuptor pt 30”. Se serveste cu castraveti acri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii