Se curata cartofii si se spala, dupa care se taie felii subtiri. Nu taiati cartoful pana jos, astfel incat sa puteti pune baconul intre felii.
Se ia o tava pe care se pune hartie de copt. Se asează cartofii, se pun sare, piper deasupra, putin ulei sau unt si se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.
Se scot, iar pe deasupra se rade cascaval si se baga inapoi la cuptor pana cand sunt facuti. Opțional, se poate pune pe deasupra cate o crenguța de rozmarin.
Separat, se prepara un mujdei de usturoi cu iaurt sau smantana, care se servește cu cartofii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii