Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in apa cu sare (pentru a ramane mai fermi). Separat, 6 oua se pun si ele la fiert. Carnatii ii taiem bucatele mici si ii calim putin. Branzica se da prin razatoare. Cand sunt fierti cartofii si ouale se curata si se taie feli.
Intr-o tava tapetata cu putin ulei sau margarina asezam un rand de cartofi, apoi carnaciorul si ouale, iar apoi inca un strat de cartofi. Deasupra punem branzica rasa. Restul de oua (4) le batem impreuna cu smantana si compozitia rezultata o turnam uniform peste cartofi. Deasupra punem cascavalul ras sau taiat feliute. Se baga la cuptor pentru 20-25 minute pana cascavalul este rumenit!
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii