Ingrediente
1 kg cartofi, 30 g unt, 200g branza rasa, 50 g cascaval, 1 lingura pesmet, 200 ml smantana, 5-6 oua, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
39 voturi
Mod de preparare
Cartofi se curata si se taie ,se pun intr-un vas Yenna uns cu unt si presarat cu pesmet.
Asezonam si punem peste, ouale batute spuma si amestecate cu branza rasa, smantana si frunzele de patrunjel verde tocate.
Se presara deasupra cascaval ras, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor.Am ornat cu cateva feliute de carnati si ardei rosu.
Se da la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C pentru 35-40 min, sa se rumeneasca frumos.
Se serveşte fierbinte, ca garnitură la friptură, alături de murături sau sosuri.Se poate servi si ca atare.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/02/cartofi-gratinati-cu-branza-oua-si.html
Marghioala Ana-Romica , 27 februarie 2015
Cartofi gratinati cu brinza,oua si smintina
Geta Tantas , 29 aprilie 2014
arata bine <3
Elena Lupu Georgescu , 04 decembrie 2013
cred ca e delicios
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2013
o bunatate...
Toncean Sidonia , 09 noiembrie 2013
Stephen Davies - I'm so glad you like .....!
Sidy (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013
Stephen Davies - I'm so glad you like .....!
Stephen Davies , 08 noiembrie 2013
Now this just has to be made. Can't resist it.
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2013
buna si aspectoasa rteta ta Sidy trebuie facuta urgent
Mariana_Obrejan (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2013
arata bine o sa fac reteta astazi
Florica Cheregi , 28 octombrie 2013
arata super si cred cas si buni..
Draghici Mariana , 28 octombrie 2013
super faina!
Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2013
Yami!!