Cartofi la cuptor cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor cu legume

Ingrediente

  • cartofi;
  • ceapa;
  • ciuperci;
  • ardei gras/ capia;
  • ulei de masline;
  • cimbru;
  • sare;
  • sunculita taraneasca (nu este o reteta complicata care necesita atentie sporita de aceea nu dau cantitati, adaptati in functie de cate persoane vor fi servite si gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia se tin pana cand fac o spuma alba desupra, se scurg de apa si se pun in tava se stropesc cu ulei, peste ei se pun legumele tocate potrivit, se adauga sarea si cimbrul, dupa care amestecam putin si bagam tava la cuptorul incins.

Cand cartofii sunt aproape facuti, se adauga sunculita cat sa se rumeneasca. Daca aveti copii mici la masa puteti face cartofii cu ciocanele de pui sau aripi, dar acestea se vor pune odata cu cartofii pentru a se patrunde bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi