Reteta postata pe: 02 martie 2011
Ingrediente
7 cartofi potriviti, sare, piper, 1 lg de ulei + pt tava, 3 lg de mustar, 3 catei de usturoi, 1 lg de oregano uscat, alte ierburi precum busuiocul....ect...
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Aceasta reteta am luat-o de pe http://amainbucatarie.blogspot.com pt ca mi-a placut mult si mi sa parut interesanta.
Cartofi ii curatam apoi ii taiem cubulete, iar intr-un bol mic face sosul urmator:
- punem mustarul,uleiul,catei de usturoi pisati,si oregano si amestecam bine.
Sosul obtinut il punem peste cartofi si ii amestecam.
Intr-o tava unsa cu ulei sau puteti pune hartie de copt depinde de fiecare, punem cartofi si dam la cuptor pana vedem ca sau rumenit.
Sunt foarte gustosi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adriana Grecu- Gabos , 16 noiembrie 2013
cred ca e foarter gustos. maine voi face gratar asa ca voi schimba pireul de cartodi fu aceasta reteta. va multumesc
Ciunda Viorel , 16 noiembrie 2013
cred ca-s buni!
Elena Miron , 30 august 2013
:((((
Mirela Ionescu , 06 august 2013
:((((
Sorin Şerb , 06 august 2013
Buni cartofii, dar mai bună ar fi nişte gramatică...
MicaBubu Burueana , 06 august 2013
mmmmmm ce buni o fi!
Marina Mihaela Seceleanu , 22 iulie 2013
cred ca e bun.
Diana (Chef de cuisine) , 22 iulie 2013
Foarte buni cartofii chiar nu ma asteptam..o surpriza placuta si gustoas...o sa ii mai pregatesc...felicitari pt reteta
kamkrys75 (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
Yamiiii,ce pofta mi ai facut!!!Am sa o incerc cu siguranta!Aici pe site am sa ma ingras:)))
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 06 martie 2011
nu crezi ca ar fi bun sa folosim pentru tava ulei de mustar?asi incerca