Cartofii se curata, se spala si se fierb intregi cu putin busuioc.
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt sau pestisori. Ardeiul gras sau capia se spala, se curata de seminte si se taie cubulete sau pestisori. Eu am folosit ardei capia de la congelator si a iesit foarte bine. Rosiile se oparesc 1 minut, se decojesc si se toaca cubulete. Usturoiul se toaca marunt, iar orezul se spala foarte bine, se curata de impuritati si se pune la fiert la foc mic in apa rece cu putin ulei pentru a nu se lipi.
Ceapa, ardeiul, usturoiul, rosiile se fierb inabusit cu putin ulei, se adauga pasta de tomate, apa fiarta dupa caz si se potriveste de sare, piper, condimente.
Cartofii dupa ce au fiert se lasa la racit, apoi se taie in jumatate sau in sferturi in functie de marime. Se aseaza intr-o tava, se toarna sosul si orezul fiert. Se introduce la cuptor pentru a se rumeni putin. Cand sunt gata presarati patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii