Cartofii se curata de coaja(sau se spala f bine), se taie pai si se lasa in apa, in sita, aproximativ 15 minute, apoi se scot si se lasa 1 minut inveliti intr-un servet absorbant de bucatarie. O tava de cuptor se unge cu ulei de masline, se adauga condemintele (orice vreti, depinde de gusturi), cartofii si se amesteca bine sa fie patrunsi toti cartofii. Deasupra se rade parmezanul (sau ce aveti), se pune patrunjelul, untul taiat cubulete si se mai stropeste cu putin ulei.
Totul se da la cuptor 40 - 45 minute.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii