Cartofi la cuptor cu rozmarin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor cu rozmarin

Ingrediente

  • 5-6 cartofi,
  • sunculita,
  • ceapa verde,
  • doi catei de usturoi,
  • sare,
  • rozmarin,
  • putin unt,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun pe foc intr-o oala cu apa si ceva sare; acestia se tin pana cand fac spuma desupra, se scurg de apa si se pun in tava, se stropesc cu ulei si se adauga 3-4 cubulete de unt, peste ei se pune ceapa verde tocata rondele, sunculita, se presara ceva sare si rozmarinul, dupa care amestecam putin si bagam tava la cuptorul incins.

Spre final se taie rondele doi catei de usturoi si se amesteca cu preparatul, se mai lasa cateva minute la cuptor si sunt gata de mancat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi