1) Fierbe cartofi cca. 10 min. în apã cu sare. Se curãtã de coajã si se taie rondele.
2)Într-o tigaie se pune la cãlit ceapa cu jumãtate din unt.Când ceapa este moale si îsi schimbã usor culoarea spre auriu se pune usturoiul si se mai lasã 2 minute.
Scoate ceapa si usturoiul deoparte si pãstreazã.
3) În acelasi ulei, se pun la prãjit cartofi. Dacã este nevoie se poate adãuga unt.
4)într-o formã pt cuptor se pune jumãtate din cantitatea de cartofi, peste se pun ceapa si usturoiul pãstrat, verdeatã tocatã si se acoperã cu restul de cartofi .Eu am pus brânzã rasã si câteva rosii cherry.
Se condimenteazã cu sare si piper si restul de verdeatã.
Puteti renunta la forma pt. cuptor si lãsa cartofi chiar în tigaie.
5)Dã la cuptor la 200ºC, cca. 15 min.
Serveste cald.
Poftã bunã!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii