Cartofii se spala,se curata de coaja si se fierb in apa rece cu putina sare si o crenguta de busuioc.
Cand s-au inmuiat(nu trebuie sa se sfarame),se scurg de zeama si se lasa pe o farfurie sa se raceasca foarte bine,dupa care se taie cubulete si se aseaza intr-un castron.
Se toarna peste cartofi dressingul format din unt topit,putin ulei de masline(cat sa dea stralucire), patrunjel tocat marunt,sare,piper alb,cimbru,busuioc si 2 catei de usturoi tocati marunt sau zdrobiti ,se amesteca usor si se servesc ca atare sau garnitura la preparate din carne si peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii