1. Se incinge cuptorul la 220ºC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute..Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu 5 linguri ulei si se asesoneaza.Se amesteca cartofii.
2. Se rastoarna amestecul de cartofi intr-o tava de copt si se preseaza.Se amesteca otetul cu restul de ulei si se da totul la cuptor pentru 40 minute, pana se rumeneste.
unt/margarina topit(a),
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii