Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu capac, se presara cu sare si piper, se pun cele 2 lingurite de Secretul gustului si uleiul si se introduce vasul acoperit in cuptorul incins. Cand sunt aproape gata se ia capacul ca sa se rumeneasca cartofii. Se scot din cuptor, se presara cu usturoi granulat si cu o paleta se pun in farfurii si se rade branza peste ei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii