Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja impreuna cu usturoiul. Se lasa la fiert aproximativ 20 minute. Intr-o tigaie putin adanca se pun 100ml ulei si untul impreuna cu ceapa taiata felii(daca se poate cat mai subtire, dar nu neaparat pt ca acesta oricum se topeste). Cand aceasta devine sticloasa se adauga sare, piper, oregano, rozmarin, cartofii zdrobiti grosier, usturoiul fiert, restul de ulei de masline si se lasa cu capac, la foc mic pana se rumenesc, adica inca aproximativ 20-30 minute. Se scot pe un platou(eu in lipsa lui am folosit un castron, deoarece se consumau imediat si eram in familie) si se presara deasupra patrunjelul tocat.
Spor la treaba! sau dupa caz Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii