Curatam cartofii, ii taiem si pregatim ceaunul de prajit punand cele 300 ml, ulei de palmier nehridorgenat, la incins.Dupa ce am pus cartofii in ceaun pentru prajit amestecam mai des, ca sa nu se prinda sau sa se arda prea tare.Eu mestec cu o paleta de lemn,ca sanu-i sfaram,cand mamestec in ei.Dupa prajire ii punem intr-un castron si ii lasam sa se scurga uleiul de pe ei.Separat prajim si carnaciori de Plescoi, intr-o lingura de ulei de masline,cam 2 minute nu mai mult.Aranjam cartofii pe un platou si adaugam si carnaciori.Ii putem servi cu o salata de vara sau cu castraveti murati,sau gogosari murati.Sunt un deliciu.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii