Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea speciala pentru cartofi cu gaurele sau se feliaza in felii de 3-4 mm grosime. Puneti-i imediat la prajit in uleiul incins si intoarceti-i pe ambele parti pana devin aurii.
Scoateti-i cu o spatula pe un platou si puneti imediat deasupra lor cascavalul taiat in baghete subtiri. Decorati cu verdeata si cateva picaturi de ketchup. Cine vrea pudreaza si cu putina sare. Se servesc cu salata, ketchup, sos de usturoi sau mujdei si mamaliguta, dupa preferinte.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii