1. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Se adauga usturoiul, ghimbirul, cuminul si majoranul si se caleste totul 1 minut.
2. Se adauga cartofii, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca bine impreuna cu celelalte ingrediente din tigaie.Se prajesc 5-10 minute, pana capata culoare aurie.Se adauga apa, se acopera tigaia si se prajesc, miscand tigaia din cand in cand, aprox.25-30 minute pana cand cartofii sunt moi.
3. Se stropesc cartofii cu zeama de lamaie si se servesc.Cateii de usturoi se servesc in coaja, fiecare poate sa stoarca cateii de usturoi peste cartofi.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii