Cartofi prajiti cu usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cartofi prajiti cu usturoi

Ingrediente

  • • 2 linguri ulei de masline
  • • 1 capatana de usturoi, desfacuta, dar cateii de usturoi sa fie necuratati de coaja
  • • 2 lingurite ghimbir macinat
  • • 2 lingurite cumin
  • • 2 lingurite majoran
  • • 675 gr cartofi, decojiti si taiati cubulete
  • • sare si piper
  • • 100 ml apa
  • • zeama de la ½ lamaie

Mod de preparare

1. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Se adauga usturoiul, ghimbirul, cuminul si majoranul si se caleste totul 1 minut.

2. Se adauga cartofii, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca bine impreuna cu celelalte ingrediente din tigaie.Se prajesc 5-10 minute, pana capata culoare aurie.Se adauga apa, se acopera tigaia si se prajesc, miscand tigaia din cand in cand, aprox.25-30 minute pana cand cartofii sunt moi.

3. Se stropesc cartofii cu zeama de lamaie si se servesc.Cateii de usturoi se servesc in coaja, fiecare poate sa stoarca cateii de usturoi peste cartofi.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise