Preincalzeste cuptorul.Unge cu grasime o tava de friptura si presara sare grunjoasa si piper.Spala cartofii si curata-i de coaja.Taie-i in doua sau,daca este necesar,in patru,pentru a obtine bucati de aceeasi marime.Aseaza-i in tava intr-un strat uniform.Striveste cateii de usturoi cu lama cutitului si presara-i deasupra,impreuna cu rozmarinul maruntit.
Da la cuptor timp de 30 de minute,pina cind se rumenesc si devin crocanti.Inainte de a-i servi ,stropeste-i cu putin ulei.Serveste-i cu smintina sau cu sos aioli.
Sosul:zdrobeste cateii de usturoi,pina cind obtii o pasta fina.Adauga galbenusurile,sare,piper si treptat,uleiul amestecind continuu,ca la prepararea maionezei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii