Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa sarata. Dupa 30 - 40 minute cartofii sunt fierti (se incearca folosind o furculita). Se scurg, se curata de coaja si se taie cuburi. Se curata ceapa si se toaca, cat mai marunt si o amestecam cu cartofii.Se asezoneaza cu vegeta fara sare si piper proaspat macinat si se amesteca cu grija cartofii (sa nu se sfarame). Bagam tava la cuptor pentru inca10 sau 15 minute.Cartofii taranesti cand sunt gata ii putem servi ca o garnitura la o friptura de pui,exact cum am facut eu cu felioare de citrice.Pe deasupra putem pune marar verde tocat marunt.Copanele sunt facute separat la cuptor.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii