Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa sarata. Dupa 30 - 40 minute cartofii sunt fierti (se incearca folosind o furculita). Se scurg, se curata de coaja si se taie cuburi. Se curata ceapa si se toaca, cat mai marunt si o amestecam cu cartofii.Se asezoneaza cu vegeta fara sare si piper proaspat macinat si se amesteca cu grija cartofii (sa nu se sfarame). Bagam tava la cuptor pentru inca10 sau 15 minute.Cartofii taranesti cand sunt gata ii putem servi ca o garnitura la o friptura de pui,exact cum am facut eu cu felioare de citrice.Pe deasupra putem pune marar verde tocat marunt.Copanele sunt facute separat la cuptor.Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii