Se curata, se spala legumele.
Se curăță, se spală legumele. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt.
Cartofii se taie cuburi potrivite, se gătesc 10 minute la aburi sau se fierb în apă clocotită, cu sare, apoi se scurg.
Ceapa și gogoșarul se taie rondele.
Se pune pe foc tigaia, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul și gogoșarul. Se lasă să se rumenească 20 secunde la foc iute, apoi se adaugă cârnații tăiați rondele potrivite. Se adaugă și cartofii. Se lasă pe foc iute, amestecând din mișcări circulare tigaia (wok-ul).
Se fac 3-4 locașuri, se sparge și se pune câte un ou crud, apoi se acoperă tigaia cu capacul din dotare, se reduce ușor focul. Se lasă câteva minute până când se observă că ouăle s-au albit, semn că sunt gătite. Se scoate capacul, se presară puțină brânză rasă, boia iute și puțin pătrunjel verde tocat proaspăt. Se mai lasă pe foc 2 minute, apoi se închide focul.
Se servește o porție caldă de cartofi cu cârnați și ouă moi, alături de murături sau după gustul fiecăruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii