Se curata, se spala legumele.
Se curăță, se spală legumele. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt.
Cartofii se taie cuburi potrivite, se gătesc 10 minute la aburi sau se fierb în apă clocotită, cu sare, apoi se scurg.
Ceapa și gogoșarul se taie rondele.
Se pune pe foc tigaia, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline. Se adaugă ceapa, usturoiul și gogoșarul. Se lasă să se rumenească 20 secunde la foc iute, apoi se adaugă cârnații tăiați rondele potrivite. Se adaugă și cartofii. Se lasă pe foc iute, amestecând din mișcări circulare tigaia (wok-ul).
Se fac 3-4 locașuri, se sparge și se pune câte un ou crud, apoi se acoperă tigaia cu capacul din dotare, se reduce ușor focul. Se lasă câteva minute până când se observă că ouăle s-au albit, semn că sunt gătite. Se scoate capacul, se presară puțină brânză rasă, boia iute și puțin pătrunjel verde tocat proaspăt. Se mai lasă pe foc 2 minute, apoi se închide focul.
Se servește o porție caldă de cartofi cu cârnați și ouă moi, alături de murături sau după gustul fiecăruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii