Cartofi umpluti

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Cartofi umpluti

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 100 gr branza sarata
  • 1 varf de cutit piper
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in ei), dupa care se baga sub un jet de apa rece pentru a putea fi curatati mai repede. Pana fierb cartofii se face umplututa din branza sarata data pe razatoare, cu usturoiul si patrunlelul tocat marunt si oul pe care il amestecam bine cu aceasta compozitie . Dupa ce curatam cartofii ii taiem pe jumatate si ii scobim ,iar cu cartofii ce iasa din scobitura ii pisam cu furculita si ii amestecam cu compozitia de branza. Umplem cartofii exact cum se fac ouale umplute si se pun in tava unsa cu ulei . Se dau cartofii la cuptor pentru 30 minutela foc mic. Se servesc atat calzi cat si reci cu smantana sau zeama de varza acra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise