Se fierb cartofii in apa cu sare.
Se fierb cartofii in apa cu sare, cca. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung, in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii