autor:

Fara foto

» » Slow Cooking

Cartofi umpluti cu branzeturi, la slow cooker Crock Pot

Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
4 cartofi mari (cca 1 kg), 125 gr branza cu mucegai, 100 gr cascaval, 50 gr parmezan ras, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Am ales cartofi speciali pentru copt, i-am spalat bine si i-am intepat cu o furculita din loc in loc.



Asezam cartofii in vasul slow cooker-ului, il conectam la priza si setam la temperatura slow pentru 1 ora si jumatate. Daca aveti cartofi mai mici puteti reduce timpul cu o jumatate de ora.



Dupa ce s-au copt cartofii le facem cate un capacel in partea de sus si scobim miezul cu o lingura cu grija sa nu ii sfaramam.



Pasam miezul scos de la cartofi si il amestecam cu branza cu mucegai rupta bucatele, cascavalul dat pe razatoare si parmmezanul ras sau aschii de parmezan (cu ajutorul curattatorului de legume) Asezonam cu sare si piper si umplem cartofii cu aceasta compozitie.



Setam slow sooker-ul Crock-Pot la temeratura "high" pentru 30 minute. Aparatul va trece automat pe functia pastrare la cald dupa cele 30 minute, astfel incat vor fi pastrati calzi.



Servim cartofii pe pat de rucola stropita cu ulei de masline si optional adaugam cateva aschi de parmezan deasupra.



Extraordinar de gustosi, chiar si pentru cele mai exigente gusturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branzeturi, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Curry de naut si tofu la slow cooker Crock-Pot

Curry de naut si tofu la slow cooker Crock-Pot

In oala slow cooker Crock-Pot amestecam bine majoritatea ingredientelor: cartoful dulce, conopida,

0 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Peste cu glazura de mustar

Peste cu glazura de mustar

Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; Presara putina sare si piper pe ambele

1 vot    0 comentarii
2h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari (cca 1 kg)
  • 125 gr branza cu mucegai
  • 100 gr cascaval
  • 50 gr parmezan ras
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de vio_dreams
Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Batem spuma albusurile. Adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare si lucioasa, apoi adaugam

7 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Ungeti forma cu putin unt, daca aveti forma de silicon sariti peste aceasta operatiune. Spalati ciresele,

18 voturi    6 comentarii
40 min
Budinci
Tarta cu capsune si rubarba

Tarta cu capsune si rubarba

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam oul. Amestecam pana la incorporare.Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Escalop de vara Escalop de vara

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum! Ceapa

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocanita de vita cu vin la slow cooker Crock Pot