se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.
facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.
condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.
eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(
cand sunt gata presaram verdeata deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii