Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g ciuperci, 12 cartofi mijlocii, 2 cepe, o lingura faina, bulion, ulei, verdeata, sare, piper, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se scobesc de miez. Ciupercile se toaca, se amesteca cu verdeata, ceapa tocata si prajita in ulei, sare, piper, vegeta. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se pun in forma unsa cu ulei. Deasupra se toarna o ceasca cu apa si se tin la cuptor 40 min.
Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem
7 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: NicoletaC