In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem de apa foarte bine. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei, intre timp curatam ciupercile si le tocam marunt, apoi adaugam soiaua la ceapa calita si ciupercile tocate. Se scobesc cartofii cu o lingurita. Lasam sa scada zeama de la ciuperci apoi adaugam rosiile tocate si cartofi scobiti. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 5 min pe foc incet.
Se umple cartofii cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei si se introduce in cuptorul incalzit 20 min, apoi se scot si se rade cascaval de post, se mai lasa 5 min in cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii