Cartofii se spala, ii uscam si ii taiem pe jumatate. Scobim cartofii cu o lingurita pana ramane o coaja de 1 cm grosime. Punem cartofii intr-o tava pe care am uns-o cu margarina si o introducem la cuptor pana pregatim umplutura.
Umplutura: Taiem marunt sunca, ardeiul, ciupercile, ceapa, cascavalul, branza si miezul de cartofi. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei, il lasam sa se incinga si adaugam sunca, pe care o prajim pana devine putin crocanta, apoi adaugam ardeiul, ciupercile, ceapa, miezul de cartofi. Amestecam toate ingredientele, condimentam umplutura cu piper si sare dupa gust, dupa care luam tigaia de pe foc si adaugam cascavalul si branza si le amestecam cu celelalte ingrediente.
Scoatem tava din cuptor si umplem cartofii cu umplutura. Punem tava din nou in cuptor si o lasam pana cand, cartofii se inmoaie, iar umplutura devine aurie. Cartofii ii servim cu sos de smantana cu usturoi si oregano.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii