Se feliaza casul in bucati nu foarte subtiri, apoi se da fiecare felie prin faina alba, oua batute cu putina sare, iar la final prin pesmet. Uleiul trebuie sa fie incins. Se fac repede, de aceea trebuie pregatite toate dinainte.
Feliile de cas pane se pot servi doar asa, cu salata de rosii, sau cu cartofi prajiti si castraveti murati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii