Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval, treci feliile prin faina, apoi prin ou batut cu sare, piper si o lingurita de ulei. Prajesti cascavalul pe ambele parti, in ulei incins. Scoti feliile de cascaval pe un servet de hartie, sa se absoarba surplusul de grasime. Intre timp pregatesti salata, ridichea, ceapa. Le asezonezi cu un dressing din ulei de masline, sare si otet balsamic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii