Casuta aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Casuta aperitiv

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua,5linguri ulei, 4 linguri iaurt, 12 linguri faina, jumatate de ardei rosu, sare, 1/2 plic de praf de copt.
  • Pentru asamblarea casutei: 200-300g branza (puteti amesteca branza de vaca cu branza dulce) de vaca(eu folosesc de bivolita), o cutie de pateu,150g salam, 200g masline,100g margarine (delma la cutie).

Mod de preparare

Am amestecat ingredientele pentru aluat si apoi l-am turnat in tava si l-am dat la cuptor pentru 10-15min (tava mea este de 30/18)

Intre timp amesteca branza (50g) cu margarina, pateul cu margarina (50g) sau daca doriti puteti sa puneti in pasta de branza si masline tocate, in cea de pateu ardei (dupa perferintele fiecaruia).

Dupa ce am scos foaia din tava si s-a racit o taiem in doua si fiecare parte in jumatate(depinde de ce tava folositi ).Si incepem sa asamblam casuta dupa a cincea foaie am inceput sa tai din ele astfel incat sa pot forma acoperisul.Dupa ce am terminat am imbracat casuta cu ce mi-a mai ramas di crema de branza si apoi am pus salam pentru a pune 'tiglele', usa si ferestrele .Binenteles ce puneti intre foi si cu ce o imbracati pot fi si alte combinatii,la noi acestea sunt in top.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise