Se pune intr-un castron faina,ouale,zaharul,untul,zaharul vanilat,sare,coaja de lamaie sau portocala rasa,si praful de copt.Se amesteca bine toate aceste ingrediente apoi se adauga bilutele de ciocolata, asezam alutul pe o suprafata infainata.Mai framantam cateva minute pana devine un aluat compact si consistent.Lasam cateva minute aluatul,apoi formam un cordon de cca 2cm de alua tpe care-l taiem in bucatele de marimea unei nuci.Se da apoi o forma rotunda .Se pune ulei la incalzit dar sa nu fie prea incins sa nu se arda .Se prajesc pe rand la foc mic pana se auresc frumos si se ridica la suprafata.Se pudreaza cu zahar cand se racesc.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii