Se incepe cu spalarea si sterilizarea borcanelor.
Castravetii se spala si li se taie capetele.
In fiecare borcan asezam castravetii, 2 rondele de ceapa, 2-3 rondele de morcov, 3-4 rondele de hrean, 1 lingurita boabe de mustar, 1 lingurita boabe de piper, 1-2 foi dafin, 1 lingura rasa de sare, 1 lingura rasa de zahar, 5 linguri de otet.
Se completeaza cu apa rece, se capseaza capacele si se agita borcanele pentru amestecarea ingredientelor.
Se pun la fiert in oala pe fundul careia s-a asezat un prosopel de bucatarie.
Se lasa la fiert 20-25 minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.
Se acopera cu prosoape pentru o racire cat mai lenta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii