Spalam bine castravetii , le taiem capetele si ii feliem nu foarte subtiri . Sfecla rosie o curatam de coaja si o dam pe razatoarea mare . Ardeiul iute se taie felii . Hreanul se curata de coaja si se taie fasii subtiri . Frunzele de visin se spala .
Punem intr-un castron castravetii impreuna cu sfecla si ardeiul iute , amestecam bine . Pe fundul borcanelor punem cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar apoi punem compozitia de legume rezultata . Hreanul se pune printre legume , dupa plac . Cand s-au umplut borcanele , se pun cateva frunze de visin deasupra apoi se fixeaza compozitia cu cateva betisoare de marar pentru a nu se ridica in timp ce turnam saramura .
Se prepara saramura punandu-se pe foc apa impreuna cu sarea . Cand aceasta fierbe , se opreste focul si cu un plonic se toarna in borcane , peste compozitia de legume .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii